Restaurant

MENU

Voici notre carte permanente, nos plats du jours varient en fonction des arrivages, nous vous conseillons de consulter l'ardoise sur place !

à l'apéro

  • Houmous & Pita bread

    9
    VEGAN
  • IBERIAN PLATTER

    16
    « Salmorejo » Iberico ham, Iberico chorizo Manchego cheese, lomo
  • HAM " CROQUETAS"

    10
  • Pickled anchovies

    10
    & “pissaladière” style oignons
  • PAN CON TOMATE WITH SERRANO HAM

    10

MANCHEGO CHEESE

  • MEDIA RACION

    6
    Spanish cheese from ewe’s milk
  • RACION

    12
    Spanish cheese from ewe’s milk

IBERICO " DE BELLOTA " HAM

  • MEDIA RACION

    12
    « Pata negra » ham from acorn-fed Iberian pigs
  • RACION

    22
    « Pata negra » ham from acorn-fed Iberian pigs

SHELLFISH

  • BOUZIGUES OYSTERS

    les 6 - 12|
    les 12 - 18|

SALADS & STARTERS

  • Crunchy vegetable and thaï grapefruit salad

    11
    Courgettes, carotte, radis, fenouil, pousses d’épinards, tomates cerise, pamplemousse, amandes VEGAN
  • GRILLED MEDITERRANEAN VEGETABLES

    10
    Thinly sliced and grilled courgettes, aubergines &peppers, sprinkled with Parmesan cheese, olives and basil dressing VÉGÉTARIEN
  • ITALIAN SALAD

    15
    Creamy Mozarella di Buffala and speck, served on a bed of salad leaves and tomatoes, topped with olives and basil dressing
  • CRETAN SALAD

    13
    Feta cheese, tomatoes, cucumber, olives, red and green peppers, red onions, with a sprinkling of grilled almonds served on a bed of mixed salad leaves. VÉGÉTARIEN
  • SALADE NIÇOISE

    12
    The no.1 classic salad ! Tuna, anchovies, olives and a hard-boiled egg, served on a bed of mixed salad leaves and seasonal vegetables
  • WARM CAMEMBERT SALAD

    12
    Melted Camembert sprinkled with bacon bits and walnuts, served on a bed of mixed salad leaves and onions
  • GRILLED GOAT’S CHEESE SALAD

    14
    Melted goat’s cheese with a drop of honey, sun-dried tomatoes and aubergines served on a bed of mixed salad leaves VÉGÉTARIEN

MAIN DISHES

  • Vegetable, almond & date Tajine

    17
      VEGAN
  • « Plancha » Grilled King Prawns

    23
    Risotto and red pepper coulis
  • Pan-fried Cuttlefish with black olives

    22
    Aubergine, tomato & Espelette pepper « chichoumeille »
  • RIGATONI AU GORGONZOLA

    17
    Pasta in a creamy Gorgonzola and walnut sauce, topped with grilled pancetta
  • "Aubrac" beef skewer

    20
    Thyme flavoured browned butter

CHILDREN’S MENU

  • CHILDREN’S MENU

    12
    Beefburger & chips
    or
    Battered filet of fish & chips
    or
    spaghetti bolognese

    2 scoops of ice cream
    or
    Glace Bâtonnet Enfant

CHEESE PLATTERS

Selection of farmhouse Cheese
Végétarien
  • LARGE (SELECTION OF 5 CHEESES)

    12
  • SMALL ( SELECTION OF 3 CHEESE)

    8

Desserts

Végétarien
  • CAFÉ GOURMAND

    8
    Espresso coffee and a selection of mini desserts
  • Thé ou Chocolat ou Latté gourmand

    8.5
    Tea, Hot chocolate or Latte and a selection of mini desserts
  • AFFOGATO

    5.5
    Vanilla ice cream and espresso coffee
  • Tarte Tatin Warm "upside-down" apple tart

    8
  • Nutella Brownie

    8
  • Strawberry Pavlova

    9
  • Tapioca Pearl, Coconut & Mango pudding

    8
    VEGAN

Ice Cream

  • COUPE FLIBUSTIER

    9.5
    2 scoops banana sorbet, 1 scoop chocolate ice cream, banana, chocolate topping, cream
  • COUPE SAVEURS DE SUD

    9.5
    2 scoops liquorice ice cream, 1 scoop mint sorbet, « Cachou », cream
  • COUPE MARRON GLACÉ

    9.5
    2 scoops chestnut, 1 scoop vanilla ice cream, sweet chestnut purée, cream
  • COUPE BOUNTY

    9.5
    2 scoops coconut, 1 scoop chocolate ice cream, chocolate topping, grated coconut, cream
  • COUPE CARAMEL

    9.5
    2 scoops toffee, 1 scoop vanilla ice cream, toffee topping, nougat, cream
  • BANANA SPLIT

    9.5
    1 scoop vanilla, 1 scoop chocolate, 1 scoop strawberry ice cream, banana, chocolate topping, cream
  • POIRE BELLE HÉLÈNE

    9.5
    3 scoops vanilla ice cream, pear, chocolate topping, cream
  • PÊCHE MELBA

    9.5
    3 scoops vanilla ice cream, peach, red fruit topping, cream
  • COUPE LIÉGEOISE - CHOCOLATE or COFFEE

    9.5
    2 scoops chocolate or coffee, 1 scoop vanilla ice cream, chocolate or coffee topping, whipped cream
  • DAME BLANCHE

    7
    2 scoops vanilla ice cream, chocolate sauce, whipped cream
  • COUPE MENTHE GLACÉE

    11
    3 scoops mint sorbet, mint liqueur, cream
  • COUPE HEMINGWAY

    11
    3 scoops rum’n raisin ice cream, raisins, rum, cream
  • COUPE COLONEL

    9
    2 scoops lime sorbet, vodka
  • COUPE PRALINÉE

    9.5
    2 scoops hazelnut, 1 scoop caramel, toffee topping, hazelnuts, cream
  • COUPE FRUITS ROUGES

    9.5
    2 scoops raspberry, 1 scoop strawberry sorbet, strawberries, cream
  • COUPE DOLCE VITA

    9.5
    2 scoops straciatella ice cream, 1 scoop mango sorbet, chocolate topping, cream
  • COUPE EXOTIQUE

    9.5
    1 scoop passion fruit sorbet, 1 scoop mango sorbet, 1 scoop coconut ice cream, maracuja topping, grated coconut, cream

  • 3 scoops

    7
  • 2 scoops

    5
  • 1 scoop

    3

Flavours

  • Ice Cream

    Vanilla, chocolate, coffee, caramel, pistachio, coconut, chestnut, hazelnut, rum’n raisin, liquorice, stracciatella
  • Sorbet

    Lemon, lime, strawberry, raspberry, banana, mango, passion fruit, mint, blood orange

 

  • Additional topping

    1.5
  • Additional whipped cream

    1.5

THE WINE

LIST

Rosé Wines

  • Château d’Espeyran « l’Envol »

    22
    AOP Costières de Nîmes Grenache, Syrah. Round and aromatic, hints of flowers and citrus fruit.
  • CHÂTEAU PUECH HAUT «Theyron »

    Bottle36|
    MAGNUM70|
    IGP PAYS D’OC. Mourvèdre, Syrah, Grenache. Expressive and elegant. Aromas of fresh red fruit and hints of spice. BIO
  • Villa Exindrio « les salins »

    18
    IGP Collines de la Moure Elegant, floral and subtly fruity.
  • Mas des Armes « Cavalino »

    22
    IGP PAYS DE L’HERAULT. Grenache, Cabernet, Mourvèdre, Syrah, Grenache gris Fresh and flamboyant.
  • MYTIS

    24
    Medium- sweet rosé IGP PAYS D’OC. Grenache Sweet and fruity
  • DOMAINE GAYDA « La Minuette »

    25
    IGP PAYS D’OC. Mourvèdre, Syrah, Grenache, Cinsault. Délicat et frais. Notes de rose et d’agrumes et subtil minéralité. BIO
  • ESTANDON « HÉRITAGE »

    28
    AOP Côtes de Provence. Cinsault, Grenache, Syrah. Velvety and round. Hints of apricot and citrus fruit and spices.
  • MAS DE L’ECRITURE « LES POÈMES »

    25
    IGP Pays d’Oc. Expressive and well-balanced, aromas of cherries and grapefruit.
  • DOMAINE DE ROQUEMALE « LES CISTES »

    24
    IGP PAYS D’OC. Cinsault, Grenache Généreux, croquant et équilibré, arômes de fruits rouges et groseilles. BIO
  • CHÂTEAU LA NEGLY « L’ECUME »

    Bottle22|
    50cl16|
    AOP Languedoc Grenache, Syrah, Cinsault. Subtle and aromatic. Fruity and floral.
  • LE CLOS DES VINS D’AMOUR « FLIRT »

    22
    AOP CÔTES DU ROUSSILLON. Grenache noir, Syrah. Gourmand. Notes de fruits rouges. BIO
  • DOMAINE MONTROSE

    22
    IGP Pays d’Oc. Grenache, Cabernet Sauvignon, Syrah. Elegant and well-balanced.
  • DOMAINE DE PUILACHER « VARIATIONS »

    20
    IGP Pays d’Oc. Cinsault & Grenache Syrah. Crisp and aromatic, aromas of red berries.
  • DOMAINE DU MAS ROUGE « POISSON ROSÉ »

    17
    IGP Pays d’Oc. Cinsault. Fresh and fruity. Subtle flavours of red currants.
  • LA MADELEINE SAINT-JEAN « POUR LA OLA »

    Bottle17|
    MAGNUM35|
    IGP Pays d’Oc. Cabernet Sauvignon, Merlot. Round, fruity and seductive. Delicate flavours of citrus and red fruit.
  • Villa Exindrio  » les salins »

    18
    IGP Collines de la Moure. Élégant et équilibré, nez floral et fruit subtil.

White Wines

  • Mas des Armes  » L’âme des pierres « 

    34
    IGP PAYS DE L’HERAULT. Grenache blanc, Roussane, Vermentino, Sauvignon Expressif and mineral. Slightly toasted with aromas of peach and apricot.
  • DOMAINE GAYDA

    22
    IGP PAYS D’OC. Viognier Elegant and fresh, aromas of white fruit and grapefruit.
  • CHATEAU DE FIGUIERES « Tempus »

    24
    IGP PAYS D’OC. Roussanne, Viognier Rond et aromatique. Arômes de fruits blanc, tilleul et de tilleul. Notes iodées
  • DOMAINE DE MORTIES

    36
    AOP LANGUEDOC. Roussanne, Vermentino. Généreux et équilibré. Notes de fruits blanc, d'agrumes et de garrigue BIO
  • MAS DE L’ECRITURE « LES POÈMES »

    28
    IGP PAYS D’OC. Sauvignon. Expressif et frais. Notes minérales et nuances d’agrumes.
  • DOMAINE DE ROQUEMALE “LES ROCS BLANCS ”

    28
    AOP Languedoc. Grenache, Marsanne, Roussanne, Viognier, Vermentino. Elegant and complex. Aromas of white peach, hints of aniseed and wild garrigue herbs. BIO
  • LE CLOS DES VINS D’AMOUR “ IDYLLE ”

    28
    AOP CÔTES DU ROUSSILLON. Grenache Blanc, Grenache Gris, Macabeu. Finesse & fraîcheur. Saveurs d'agrumes et de fleurs de garrigues. Notes minérales.
  • LA MADELEINE SAINT JEAN “ LA MAISON BLANCHE ”

    Magnum44|
    22
    IGP Pays d’Oc. Viognier Chardonnay, Sauvignon. Generous and fruity. Aromas of citrus fruit. Mineral notes.
  • DOMAINE DE PUILACHER «PROLOGUE»

    Bottle22|
    50cl16|
    IGP Pays d’Oc. Chardonnay. Crisp and citrusy with hints of peach and apricot.
  • BEAUVIGNAC «PICPOUL»

    Bottle20|
    50cl16|
    AOP Picpoul de Pinet. Fresh and citrusy with a hint of minerality.
  • MYTIS

    24
    Medium- sweet white VIN DE FRANCE. Vermentino, Colombard. Generous and sweet, aromas of tropical fuit.
  • DOMAINE DU MAS ROUGE

    18
    IGP Pays d’Oc. Muscat Sec. Fresh, floral and delicate.
  • LA MADELEINE SAINT JEAN

    17
    IGP Pays d’Oc. Sauvignon. Fruity and aromatic, hints of peach and melon.
  • DOMAINE CLAVEL « Mon Histoire »

    18
    IGP PAYS D’OC. Chardonnay. Fresh, round and fruity.

Red Wines

  • Villa Exindrio « L’Estagnol »

    22
    AOP LANGUEDOC . Carignan, grenache, syrah. Elegant. Subtle aromas of dark fruits.
  • Domaine de Roquemale  » Sans Filet »

    26
    BIO & NO ADDED SULPHITES AOP Languedoc. Grenache, Cinsault. Expressif and opulent. Rich dark fruit and notes of cocoa.
  • LE CLOS DES VINS D’AMOUR “Un Baiser”

    32
    AOP MAURY SEC. Grenache noir, Mourvèdre. Expressive and intense. Aromas of ripe black fruit and berries, hints of pepper. BIO
  • CHATEAU DE FIGUIERES « Tempus »

    24
    AOC La Clape. Syrah, Grenache, Carignan, Mourvèdre Round and aromatic. Aromas of plum, blackberry and spices. Idoine notes.
  • DOMAINE DE MORTIES « JAMAIS CONTENT »

    45
    AOP Pic St Loup. Syrah, Grenache. Complex and powerful. Aromas of garrigue herbs and ripe blackcurrant. Hints of cocoa. BIO
  • MAS DE L’ECRITURE « LES PENSÉES »

    48
    AOP Terrasses du Larzac. Grenache, Syrah, Cinsault, Carignan. Elegant, subtle and silky. Aromas of red-fruit with hints of chocolate and spice. BIO
  • DOMAINE DE ROQUEMALE « LES TERRASSES »

    26
    AOP Languedoc. Syrah, Cinsault, Grenache, Mourvèdre Round and elegant. Fruity with hints of garrigue herbs. BIO
  • MAS DE L’ECRITURE « EMOTION OCCITANE »

    30
    AOP Terrasses du Larzac. Syrah, Grenache, Cinsault, Carignan. Mourvèdre. Exuberant, fruity with a subtle hint of spice. BIO
  • DOMAINE DE MORTIES

    36
    BIODYNAMIE, AOP PIC ST LOUP. SYRAH, GRENACHE. Structuré et gourmand. Notes de fruits rouges, de réglisse et de minéralité. BIO
  • CHÂTEAU CHENAIE

    Bottle22|
    50cl16|
    AOC Faugères. Syrah, Grenache, Carignan, Mourvèdre. Round & well-balanced. Rich dark fruit flavours and a hint of pepper.
  • DOMAINE PUECH AUGER « LES FAÏSSES DE JEAN »

    20
    AOC Montpeyroux. Syrah, Grenache, Mourvèdre. Elegant & fruity.Aromas of black currant, blackberry and cherry, hints of peppermint.
  • LA MADELEINE SAINT JEAN

    17
    IGP Pays d’Oc. Marselan, Merlot. Round with flavours of ripe black currant and mild spices. Subtle iodine notes.

CHAMPAGNES & Sparkling Wines

  • CHAMPAGNE LOUIS ROEDERER

    260
    CRISTAL Millésimé
  • CHAMPAGNE LOUIS ROEDERER

    Magnum140|
    70
    Collection
  • CHAMPAGNE BOLLINGER

    95
    Spécial Cuvée - Brut
  • CHAMPAGNE LOUIS ROEDERER

    120
    BLANC DE BLANCS MILLÉSIMÉ
  • CHAMPAGNE PASCAL NOLIN

    Glass8|
    Bottle50|
    Magnum100|
    PROPRIÉTAIRE RÉCOLTANT – BRUT RÉSERVE
  • FUNAMBULLES

    Glass4|
    Bottle24|
    IGP Pays d’Oc, Domaine du Mas Rouge Sparkling white wine made from locally grown Muscat Sec

LIST

the Glass

Rosé

  • MYTIS

    4.5
    Medium- sweet rosé IGP PAYS D’OC. Grenache Sweet and fruity
  • LE CLOS DES VINS D’AMOUR “FLIRT”

    4
    AOP COTES DU ROUSSILLON. Grenache noir, Syrah BIO
  • LA MADELEINE SAINT JEAN

    3.5
    IGP PAYS D’OC. Cabernet Sauvignon, Merlot
  • Mas des Armes  » Cavalino « 

    4
    IGP PAYS DE L’HERAULT. Grenache, Cabernet, Mourvèdre, Syrah, Grenache gris

White

  • DOMAINE GAYDA

    4.5
    IGP PAYS D’OC. Viognier
  • Château de Figuières  » Tempus « 

    4.5
    IGP PAYS D’OC. Viognier, roussane
  • ADISSAN MOELLEUX

    4
    AOP CLAIRETTE DU LANGUEDOC.
  • BEAUVIGNAC

    4
    AOP PICPOUL DE PINET
  • LA MADELEINE SAINT JEAN

    3.5
    IGP PAYS D’OC. Sauvignon.
  • DOMAINE CLAVEL

    3.5
    IGP PAYS D’OC. Chardonnay

Red

  • Domaine de Roquemale « Les Terrasses »

    5
    AOP Languedoc. BIO
  • DOMAINE PUECH AUGER « Les Faïsses de Jean »

    4
    AOC MONTPEYROUX.
  • LA MADELEINE SAINT JEAN

    3.5
    IGP PAYS D’OC. Marselan & Merlot.

The Bar

List

cocktails

  • MANGO or STRAWBERRY DAIQUIRI

    10
  • Mojito

    8
    Havana Club 3 años rum, sugar, lime, fresh mint leaves, sparkling water
  • LONG ISLAND ICE TEA

    10
    Vodka, rum, gin, tequila, triple-sec, lime juice, cola
  • CAIPIRIÑHA

    9
    Cachaça, sucre, citron vert
  • Les FIZZ
    PINK/BASIL /KISS

    10
    Cranberry & grapefruit / fresh basil / strawberry & vanilla
    Gin, lemon juice, sugar, sparkling water
  • PEACH ON THE BEACH

    9
    Vodka, peach liqueur, orange juice, cranberry juice
  • BLOODY MARY

    9
    Vodka, tomato juice, lemon juice, Worcestershire sauce, pepper
  • Les MULES
    MOSCOW/LONDON/CUBAN/MARSEILLAN

    10
    Vodka or Gin or Rum or Noilly Prat Lime juice, ginger beer
  • COSMOPOLITAN

    9
    Vodka, triple sec, cranberry, jus de citron vert
  • Paloma

    10
    Tequila, citron vert, jus de pamplemousse, eau gazeuse
  • MARGARITA 9€

    MANGO10|
    STRAWBERRY10|
    Tequila, Cointreau, lime juice
  • PLANTER’S PUNCH

    10
    Rhum, jus d’orange, jus d’ananas jus de goyave, grenadine
  • PIÑA COLADA

    12
    Rum, coconut milk, coconut ice cream, pineapple juice
  • Maï Taï

    10
    Rum, triple sec, orgeat, lime, pineapple juice
  • DAIQUIRI

    9
    Rum, sugar cane syrup, lime juice
  • MOJITO ROYAL

    12
    Rhum Havana Club 3 ans, sucre, citron vert, menthe, champagne
  • STRAWBERRY MOJITO

    10
    Havana Club 3 años rum, sugar cane syrup, lime, fresh mint leaves, strawberries, sparkling water

apero time

  • COLETTE

    10
    Gin, St Germain, lemon juice, tonic
  • Rossini

    10
    Champagne, pulpe de fraise
  • BRISE-LAME

    8
    Gentiane de Cette, Noilly Prat Ambré, tonic
  • SPRITZ

    7
    Apérol ou Campari ou Noilly Ambré, Vin blanc pétillant, eau gazeuse
  • AMERICANO

    8
    Campari, Noilly Prat Rouge, eau gazeuse
  • TINTO DE VERANO

    5
    Red wine, lemon juice, lemonade

Coffee Cocktails

  • BAILEY’S ESPRESSO MARTINI

    9
    Vodka, coffee, Bailey's
  • ESPRESSO MARTINI

    9
    Vodka, coffee, coffee liqueur
  • IRISH/FRENCH /CUBAN COFFEE

    10
    Whiskey/Cognac/Rhum coffee, sugar, cream

MOCKTAILS

  • VIRGIN STRAWBERRY MOJITO

    8
  • Paloma Zero

    7
    Jus de pamplemousse, citron vert, eau gazeuse/tonic
  • VIRGIN MARY

    7
    Jus de tomates, jus de citron, Worcestershire sauce, tabasco
  • ANGELINA

    7
    Orange juice, guava juice, mango juice, strawberry syrup
  • SOLEIL

    7
    Orange juice, pineapple juice, grenadine syrup
  • VIRGIN MOJITO

    7

Apéritifs

  • Coupe Funambulle

    4
  • RICARD – 51 – CASANIS – CRISTAL

    3
  • PORTO

    4
  • MUSCAT DE FRONTIGNAN

    4
  • GENTIANE DE CETTE

    5
  • CAMPARI

    5
  • SUZE

    5
  • MARTINI - Red or White

    5
    Noilly Prat Rouge, ambré ou Original Dry
  • KIR - blackcurrant, raspberry, peach

    4
  • KIR ROYAL

    8

Your choice of gin or vodka & your choice of London Essence Tonic

GIN & TONIC / VODKA & TONIC

Price of the alcohol & supplement of 2 €

rum

  • Rhum Clément VSOP

    10
    AOP Martinique French Caribbean oak aged cane juice rum
  • Rhum JM XO

    12
    AOP Martinique - oak aged cane juice rum
  • PACTO NAVIO

    9
  • DON PAPA BAROKO

    9
  • TROIS RIVIERES

    7
    French Caribbean cane juice rum
  • HAVANA CLUB 7 AÑOS

    9
  • HAVANA CLUB ESPECIAL

    8
  • HAVANA CLUB 3 AÑOS

    7

Whisky & Bourbons

  • PENDERYN

    12
    Single Malt - Madeira Cask
  • Duke

    12
    Kentuchy Bourbon – 5 year old
  • LAPHROAIG

    12
    Single Malt – Madeira Cask
  • ABERLOUR SINGLE MALT

    10
    10 year old
  • TALISKER

    12
    Single Malt – Port Rughie
  • JACK DANIEL’S

    9
  • BALLENTINE’S

    7

gin

  • Hendrick’s

    9
  • GIN & TONIC / VODKA & TONIC

    Price of the alcohol & supplement of 2 €2|
  • Tanqueray London Dry

    8
  • Gin Mare

    10
    Mediterranean Gin
  • BOMBAY SAPPHIRE

    8
  • GORDON’S

    7

cognac

  • Gauthier VS

    8
  • DELAMAIN XO

    12
  • RÉMY MARTIN VSOP

    9
  • COGNAC VS

    7

vodka

  • Wyborowa

    7
  • Snow Queen

    9
    BIO
  • Vodka Puech Haut

    10
    by combas bio
  • Grey Goose

    10

beer

  • PANACHÉ - lager shandy

    3.5
     
  • MONACO - shandy & grenadine

    3.5
     
  • PICON BIÈRE

    4.5
  • WHITE BEER

    (25cl) Half–pint4|
    4
  • DRAFT BEER

    (25cl) Half–pint3.5|
    (50cl) PINT6.5|
    (15cl)2.5|

liqueurs

  • Marie Brizard

    7
  • Malibu

    7
  • Get 27

    7
  • Get 31

    7
  • TÉQUILA

    7
  • CALVADOS

    7
  • ARMAGNAC

    8
  • MARC DE MUSCAT

    7
  • POIRE WILLIAMS

    7
  • LIMONCELLO

    7

Shooters

from 3€50

Bottled

Bottle

CLASSIC

  • HEINEKEN 0% (non alcoholic)

    4
  • CORONA (35,5CL)

    6
  • DUVEL

    6
  • HEINEKEN

    5

SPECIALS

  • Fada Triple – Craft Beer

    6
  • VEDETT IPA

    6
  • DESPERADOS

    6
  • PELFORTH BRUNE

    6
  • MORT SUBITE KRIEK

    6

HOMEMADE ICE TEA

  • red fruit tea

    6
  • earl gray & lemon

    6
  • Green tea with mint

    6

Soft Drinks

  • SIROP - Flavoured cordial with water

    2.8
  • LEMONADE

    2.8
  • DIABOLO - Flavoured cordial with lemonade

    3
     
  • ICE TEA

    3.6
  • ORANGINA

    3.6
  • SCHWEPPS’

    3.6
    Tonic, Agrumes
  • CACOLAC

    3.5
  • HEXIS ENERGY DRINK

    4
  • COCA-COLA

    3.6
  • COCA-COLA ZERO

    3.6
  • Supplément Sirop

    0.2
  • “PAGO” FRUIT JUICE

    3.6
    Orange, ananas, pomme, fraise, abricot, mangue, tomate, ACE, pamplemousse
  • FRESHLY SQUEEZED ORANGE JUICE

    5
  • FRESHLY SQUEEZED LEMON JUICE

    5

licuados

Blended fresh fruit
  • MIX

    8.5
  • MANGO

    8
  • STRAWBERRY

    8
  • BANANA

    8

Hot Drinks

  • ESPRESSO

    2
  • DOUBLE ESPRESSO

    3.5
  • CAFÉ NOISETTE – Macchiato

    2.2
  • CAPPUCCINO

    4
  • HOT CHOCOLATE

    3.5
  • CAFÉ CRÈME – Latte

    3.5
  • Café Viennois

    4.5
    double espresso with whipped cream
  • Chocolat Viennois

    4.5
    hot chocolate with whipped cream
  • THÉ « KUSMI TEA »

    3.5
    Darjeeling, Thé vert Sencha, Thé vert à la Menthe, Thé vert au Jasmin Thé aux 4 fruits rouges, Thé Prince Vladimir (vanille - agrumes – épices)
  • HERBAL TEA

    3.5
    Verbena, Lime-flower, Verbena & peppermint

MINERAL WATER

  • VITTEL

    50cl3.8|
    100cl5.5|
  • Vittel & Cordial

    25cl3.2|
  • VITTEL

    25cl3|
  • PERRIER FINES BULLES

    50cl3.8|
    100cl5.5|
  • VICHY ST YORRE

    33cl3.6|
  • Perrier & Cordial

    33cl3.8|
  • PERRIER

    33cl3.6|

Shakes & Frappés

  • Iced Coffee with milk

    5
  • Iced Coffee

    5
  • MILK SHAKE

    7
    Available in all ice cream flavours

3PM to 6PM

Snacks

CHIPS

  • LARGE

    6
  • SMALL

    4

WAFFLES

  • NUTELLA

    5
  • CHOCOLATE

    5
  • SUGAR

    4